Nicole Kidman férjének dala az orális szexről szól

Forrás: AFP/Rick Diamond -
orális szex dal Nicole Kidman énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nicole Kidman férje, Keith Urban egy olyan lendületes kis nótával rukkolt elő, ami garantálja, hogy még az is felkapja rá a fejét, akit ez egyáltalán nem érdekel. A dal ugyanis az orális szexről szól, ami valljuk be; egészen a Mariana-árok mélységeibe ránt minket.

A dalt, melynek címe Falling, azaz Esés, az American Idol egyik énekese Trent Harmon adta elő, de a szöveget nem ő, hanem a zsűri egyik tagja, aki egyben Nicole Kidman férje, Keith Urban írta.

Keith Urban furcsa dalokat ír, ha elragadja az ihlet Forrás: AFP/Rick Diamond

Rossz, aki rosszra gondol, mindenesetre íme, egy pár sor a szövegből: "Tudom, hogy akarod, ezért letérdelek, itt vagyok, hogy örömöt szerezzek neked!"

Az énekes azzal magyarázta az esetet, hogy csak pár órával a show fináléja előtt kapta meg a szöveget. Az üggyel kapcsolatban Keith Urban szóvívőjét is megkeresték,

ám eddig még nem nyilatkoztak.

Végezetül pedig itt a dal másik figyelemreméltó sora, ezzel búcsúzunk: "Beletúrsz a hajamba, miközben azt mondod, lassítsak!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.