Brutálisan megverte a feleségét a miskolci rendőr

Forrás: Thinkstock -
életveszély rendőr Miskolc bántalmazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba azt a miskolci nőt, akit férje vert össze szombaton. A rendőr úgy megverte, hogy az asszony két bordája eltörött és a tüdeje is megsérült.

"Életveszélyt okozó testi sértés és kapcsolati erőszak bűntette miatt nyomoz a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség egy 39 éves miskolci rendőr ellen, akinek az előzetes letartóztatását a múlt héten, pénteken rendelte el a bíróság" - közölte a vádhatóság vezető ügyésze szerdán.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

Barkó Tamás kifejtette, hogy a nyomozás adatai szerint a férfi még 2014 novemberében a munkája kapcsán ismerkedett meg a 38 éves nővel, akivel tavaly nyáron közös lakást bérelt Miskolc belvárosában.

Az összeköltözés után a rendőr egyre gyakrabban ivott alkoholt, féltékenykedett és a nő minden lépését irányítani és ellenőrizni akarta. A pár egyre többször veszekedett, ami sokszor bántalmazásig fajult. Április 28-án a konfliktus még durvább erőszakba fulladt: este a részeg rendőr egy vita hevében úgy összerugdosta élettársát, hogy

a nőnek két bordája eltört és a tüdeje is megsérült.

A nő életveszélyes állapotban került kórházba, a gyors és szakszerű orvosi beavatkozásnak köszönhető, hogy állapota stabilizálódott és már az otthonában lábadozik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.