Agglegény életet él Király Viktor: elköltözött otthonról

lakás énekes Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes úgy döntött, hogy önálló albérletbe költözik. Mostantól egyedül kell ellátnia magát, sőt a főzés is rá hárul majd. 

Király Viktor egy ideig Los Angelesben élt. Miután hazajött, a szülei otthonában húzta meg magát egy ideig. A sztár a Voice versenye előtt szerelmével lakott közös albérletben, most viszont szingliként kellett lakást keresnie - írja a Bors.

Fotó: Marton Szilvia - Origo

"Szeretem az új lakást, kipróbáltam a festést is például. Egy elég absztrakt ké­pet készítettem, nekem tetszik, megkérdezek egy hozzáértőt, hogy tényleg jó-e, ha igen, akkor ki is akasztom. Egyébként nagyon élvezem az egyedüllétet, alkotni is könnyebb így. Be van rendezve egy kis helyiség, ahol zenélek. Most is épp ezt csinálom, a legtöbb zenész este szeret dolgozni, én napközben. Még csak félkész állapotban van, de ha egyszer a végére jutok, tartok egy jó kis lakásavatót" - nyilatkozta a fiatal sztár.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.