Majka megmagyarázta, hogy működik a szex és a szexhiány egy valóságshowban

Forrás:Tv2 -
Star Academy szex Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már a ValóVilág első szériában is volt némi szex, akkor épp Majka és Maya Gold orálja sokkolta az országot, amiről azóta mindenki próbál jótékonyan megfeledkezni. Ezért is volt furcsa, amikor a műsorvezető arról beszélt, hogy is megy a szex egy valóságshowban.

Majka a Star Academy csütörtök esti összefoglalójában fejtette ki, hogy két dolog nincs egy valóságshowban. Az pedig a PÉNZ és a SZEX.

Forrás:Tv2

"Gyerekek, két doglot kell kipróbálni az életben, az egyik az, hogy megszünik a pénz fogalma. Tehát nincs olyan, hogy pénz. Amiért eddig güriztél az életben, az nincs. Nincs ilyen, nem kell, nincs szükség rá. Felírod a papírra, hogy mit kérsz, és behozzák, ha jól viselkedsz.

És van egy másik nagyon fontos dolog...

... ez a szex. Önmagunkkal, vagy mással, teljesen mindegy, de ez megszünik, nincs. Nincs. Nincs. És ez egy olyan energiát hagy az emberben, hogy ez valakinek nem feltétlenül tesz jót."

És miért éppen erről beszélt Majka? Mert az egyik versenyző, Adrián négy nap után állítólag annyira kanos, hogy már tényleg mindenkire rányomul...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.