párkapcsolat Osvárt Andrea szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jó ideig titkolta, ki az az új férfi, akiért dobog a szíve, most azonban végre megmutatta kedvesét a szépséges Osvárt Andrea. 

A Határtalan szerelem című görög filmjének magyarországi premierjén mutatta be kedvesét a színésznő. Ám meglepetés volt bőven: a férfinak ugyanis van egy ikertestvére, aki a megszólalásig hasonlít rá. Marco és Roberto mindketten olaszok, sármosak, Andi kedvese pedig Roberto. A férfi Nápolyból jött a magyar fővárosba, most itt él és dolgozik.

Andi és az ikrek, jobb oldalon kedvese, Roberto Forrás: Instagram/Andreaosvart

"Édesanyám magyar, édesapám pedig olasz származású volt, ő már nem él. Magyarországon üzletelünk több területen is, sokat utazom a két ország között" - mondta a sármos férfi a Blikknek.

"A fashion weeken tavaly ősszel már feltűnt a két olasz srác, akkor csak azt vettem észre, hogy ketten vannak, és jóképűek. Később egy rendezvényen összefutottam Robertóval, akkor ismerkedtünk meg. Nagyon szerencsés kombináció, hogy olaszul és magyarul is beszél a kedvesem, nem kell mindent lefordítani, érti a vicceket. Szerencsére Robertót nem zavarja az a felhajtás, ami körülöttem van, talán élvezi is" - mesélte Andi a lapnak, aki láthatónan sugárzik a boldogságtól.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.