Stohl Luca apja balesetéről: “Dühös voltam nagyon, és dühös is vagyok”

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
ittas vezetés düh Stohl András baleset Stohl Luca megbocsátás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem egyszer okozott felelőtlenül, ittasan balesetet Stohl András, amit lánya nem igazán tud elfelejteni. Luca bevallotta, máig nagyon dühös a történtek miatt.

Stohl Andrásról köztudott, hogy nem is egyszer vétett nagy hibát: börtönbe is került ittasan okozott közúti balesete miatt. Összesen 10 hónapot töltött a rács mögött. Családjának is nagyon nehéz volt megélni ezt az időszakot, legfőként a gyermekeinek. Stohl Luca Joshi Bharat műsorában vallott érzéseiről.

Stohl András lánya, Stohl Luca Fotó: Zsigmond László/Life.hu

"Dühös voltam nagyon, és dühös is vagyok. Én ezt nem tudom igazán elfogadni.

Tudom, hogy ő milyen, hogy ezeket miért csinálja, vagy, hogy miért nem kapcsol be nála a vészfék. De szerintem ilyet nem lehet csinálni,

és én meg is mondtam neki, hogy nem teheted meg, és nem magad miatt, hanem az összes gyereked, a feleséged, az anyukád, a tesóid és az emberek miatt" - árulta el Stohl Luca.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.