A Nagy Duett versenyzői ezzel pörgetik fel magukat a verseny előtt!

Forrás: TV2/Mokka -
Nagy Duett alkohol Csipa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az élő műsor nemcsak szórakoztató, hanem stresszes is. A Nagy Duett sztárjai is próbálják oldani a feszültséget, Csipa például egy-két itallal.

A versenyzők, a nézők és a zsűri is jól szórakozik vasárnap esténként a Nagy Duettben, de az énekesek számára ez a műsor bizony nem játék. Ahhoz, hogy mindenkinek jó élménnyel záruljon a vasárnapja, sokat kell gyakorolni, az élő adás pedig rendkívül stresszes még a sokat próbált sztároknak is. Ilyenkor bizony oldani kell valamivel a feszültséget, és a hangulatot is fokozni, ezért vannak, akik legördítenek egy-két italt a nagy produkció előtt.

Csipánál lecsúszik egy-két ital a verseny előtt Forrás: TV2/Mokka

Tilla az előző adásban Janicsák Veca és Simon Kornél szesztilalomról szóló produkcióját konferálta fel, amikor elkotyogott egy kis titkot.

Fergeteges parti következik, bár itt A Nagy Duettben szesztilalmat vezettünk be a játékosok között, mert hát... Mert hát..."

idézi a Bors

Kasza Tibivel biztos nem iszik Csipa Forrás: redlemon

De inkább a korábbi szériákra volt jellemző, hogy lazításként együtt iszogattak, és előfordult az is, hogy valóban túltolta valaki az alkoholmennyiséget"

"Janicsák Veca és Simon Kornél e heti produkciójának tematikája a szesztilalom volt, csak ezt konferálta fel Tilla. Semmilyen áthallás nincs"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.