Pokorny Lia megházasodna: „Jó lenne, ha lenne egy társam”

Fotó: Sághy Tímea -
társ Pokorny Lia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyedülálló anyaként neveli gyermekét Pokorny Lia, és már nagyon hozzászokott ehhez az életmódhoz. A fia számára az első, de bevallotta, örülne már, ha lenne egy társa.

Rengeteget dolgozik Pokorny Lia, ráadásul háziasszonyként is helyt kell állnia. Nem bánja, mert egyszerűen imád a konyhában sürgölődni, olyannyira, hogy ha nem szeretné a munkáját, akkor szívesen lenne háztartásbeli. A fián kívül azonban egyelőre nincs kiről gondoskodnia. Bár a gyermeke számára az első, szeretne már egy társat, akivel megoszthatja életét.

Társra vágyik Pokorny Lia Fotó: Sághy Tímea

"Nekem a fiam az első, ezt mondja az egyik felem, de rögtön azt is mondja a másik felem, hogy kettő és fél perc múlva úgy megy el itthonról, és éli a saját életét, hogy csak na. Ez már el is kezdődött, és ez így is van rendjén. Tehát miért gondolom azt, hogy megvonok tőle valamit, ha van egy társam? A másik, ha az ember hosszú ideig él egyedül, megfordul a fejében, vajon újból fel tud-e építeni egy közös életet valakivel? Félünk az elköteleződéstől. Az egész életünket megkeserítjük a félelmeinkkel. Én mindent el tudok képzelni, azt is, hogy férjhez megyek, és azt is, hogy nem. Az azért jó lenne, ha lenne egy társam" – mesélte a Best magazinnak Pokorny Lia, aki korábban úgy nyilatkozott, hogy megijeszti a férfiakat az erőszakosságával.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.