Csalók próbálnak visszaélni Gáspár Laci nevével

Fotó: Polyák Attila - Origo -
visszaélés Gáspár Laci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint kiderült, csalók próbálnak Gáspár Laci nevével visszaélni. A sztár a közösségi oldalán mutatta meg a róla szóló hamis posztot. 

Elképesztő, hogy mostanában egyre több híresség nevét felhasználva próbálják megtéveszteni az embereket. Nemrég Völgyi Zsuzsi arcával reklámozta magát egy szépészeti klinika, aztán Gombos Edinát is láthattuk egy fogyókurás előtte-utána fotón, de a sztárok egyike sem tudott semmit az egészről.

Gáspár Laci nevével próbálnak tömegeket átverni Fotó: Polyák Attila - Origo

Most pedig Gáspár Laci az új "áldozat", aki a közösségi oldalán egy fotón mutatta meg a róla szóló hamis híreket. Arra kérte minden követőjét, ne dőljenek be a hazug állításoknak, és senkinek ne fizessenek pénzt.

"Figyelem! Ez egy hatalmas kamu! Visszaéltek a nevemmel és a fotómmal! Ne higgyetek ennek és a hasonló cikkeknek! Ne fizessetek egy forintot se,mert elbukjátok a pénzeteket! Mocskos like vadász oldal! Fel fogom jelenteni! Osszátok,hogy nehogy bedőljön valaki!" - írja az oldalán Laci, ám a posztot már azóta törölte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.