Sebestyén Ági VV Lórira váltotta Pumped Gabót: fotó

VV Lóri Sebestyén Ágnes Pumped Gabo
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hol van már Pumped Gabo és Sebestyén Ági szappanoperába illő románca?! A szőke szexbomba már egy másik realiyt sztárt szeret...

Hosszú ideig követhette nyomon Pumped Gabo és Sebestyén Ági kapcsolatát a nagyközönség. Először a Nyerő Páros című RTL-es produkcióban bukkantak fel együtt, majd a Pumpedék című realityben mutatták be hétköznapinak egyáltalán nem nevezhető szerelmüket.

Bár a lány nagyon szerette Gabot, a 10 évnyi korkülönbség miatt teljesen más úton jártak: míg Ági már babázni szeretett volna, addig az izomceleb a csajozást részesítette előnyben. Így a hosszas huzavona után külön váltak útjaik, immáron végérvényesen.

Ezt pedig mi sem bizonyítja jobba mint az, hogy Ági már egy másik fiút csókol közösségi oldalára feltöltött fotóján.

#catchingrainbows #instafame http://catchingrainbows.hu/

Sebestyen Agi (@sebestyen_agi) által megosztott bejegyzés,

Bár a rajongók tippelgettek és kommentben több nevet is megemlítettek, eleinte nem lehetett tudni, ki az illető, azonban egy fotó lebuktatta őket.

VV Lóri ugyanis szintén posztolt egy titkozatos lánnyal, akinek kezét felismerték a szemfüles követők, így már nem titok többé:

Ági VV Lórival jár együtt,

aki csak nemrég hagyta ott a villában megismert szerelmét, Dinát. A fiú később be is taggelte Ágit a képen.

❤️

Lóri (@cs.lori) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.