12 év után került elő Olivia Newton-John egykori szerelme

Forrás: Getty Images -
Patrick McDermott színésznő eltűnt szerelem Olivia Newton-John
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlen, de 12 év után mégis csak előkerült Patrick McDermott. 

A négyszeres Grammy-díjas színésznő egykori szerelme 2005-ben tűnt el egy horgásztúra során, és hosszas, eredménytelen keresés után 2008-ban halottnak nyilvánították.

Olivia Newton-John lánya, Chloe és régi szeretője, Patrick McDermott társaságában Forrás: Getty Images

Most azonban egy kutatócsoport állítja, hogy Patrick Mexikóban él, és nagyon is jól van. Állításuk szerint látták meztelenül strandolni egy nő társaságában. A New Idea Magazin a címlapján közölt is egy fotót, melyen egy férfi szerepel, aki sokak szerint hasonlít Patrickre.

Íme a címlap, amely a témával foglalkozik Forrás: New Idea Magazin

A források szerint a színésznőt nagyon megviselte Patrick eltűnése, hiszen teljesen váratlanul történt, semmilyen előjele nem volt. De Oliviának sajnos nem ez az egyetlen teher az életében: a kiújult rákos megbetegedése folyamatos kezeléseket igényel. Éppen ezért ő most inkább a gyógyulásra, az egészségére fog fókuszálni, mint Patrick sorsát felkutatni - nyilatkozták a barátai a DailyMailnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.