Kasza Tibi elárulta, mikor száll ki a média világából

Kasza Tibi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Friss házasként a család az első Kasza Tibi számára, így bármikor feladná karrierjét, ha így érezné helyesnek.

Bombaként robbant a hír, hogy Kasza Tibi és Manker nem januárban kelnek egybe, ahogy azt többször hangoztatták, hanem néhány héttel ezelőtt amerikai útjuk alatt már össze is házasodtak. Tibi a Blikknek adott interjúban hívta először nyilvánosság előtt feleségének Mankert, ami elmondása szerint hatalmas boldogsággal tölti el.

Kasza Tibi és Darai Andrea, Manker már házasok Forrás: Instagram/darai_andrea

Tibi egy óriási online birodalmat üzemeltet, amiért már többször ajánlottak olyan összegeket, amiből élete végéig gondtalanul eléldegélne. Ám mivel egyelőre az énekesnek ez a munka a szenvedéjévé vált, így nem válik meg még tőle. Azt is elárulta azonban, hogy számára a család az első és friss házasokként a következő tervük feleségével már a baba. Így, ha a kicsi és a család úgy kívánná meg, hogy felhagyjon karrierjével, boldogan megtenné.

"A kulcsszó itt a család. Friss házas vagyok, nyilvánvalóan hamarosan gyereket szeretnénk a feleségemmel. És szeretnék egy nyugodt, kiegyensúlyozott apuka lenni, olyan gyerekkorral megajándékozni a gyermekemet, ami sajnos nekem nem adatott meg. Amikor ebben már akadályoz majd a munkám, akkor kiszállok. Számomra a család az első" - mesélte boldogan az énekes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.