Kulcsár Edinát kiborította az araszoló közlekedés: fotó!

Forrás: Facebook/Edina Kulcsar -
modell fotó dugó Kulcsár Edina közlekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szexi modell teljesen kiborult a kínai miniszterelnök érkezését követő dugó miatt. Felborult a napirendje. 

Útlezárások nehezítették és nehezítik most is Budapest közlekedését a város több forgalmas útszakaszán is. Hazánkba látogatott a kínai miniszterelnök, aki szerdáig tartózkodik majd az országban. Emiatt sok helyen lehetetlenné vált a közlekedés a fővárosban, sokan még a munkahelyükre sem tudnak eljutni.

A delegáció itt tartózkodásának idején folyamatos lezárásokra kell számítani, így érdemes lehet jóval korábban elindulni otthonról, ha szeretnénk késés nélkül eljutni bizonyos helyekre. Ez borította ki a fiatal szépséget, Kulcsár Edinát is.

Nem tudta magát átvergődni a városon, pont úgy, ahogy sokan mások sem Forrás: Instagram

A 26 éves modell az Instagram oldalán panaszkodott, hogy 3 órányi dugóban ücsörgés után sem sikerült odaérnia a programjára, ezért egy idő után feladta, és visszafordult.

"Engem a dugóval járó ideggyengeség fog egyszer a sírba vinni" - panaszkodott a követőinek.

Kulcsár Edina ruháit a dédnagymamája mossa

Kulcsár Edina nemrég megosztott egy fotót a közösségi oldalán, amelyből kiderült, hogy az idős dédnagymamája mossa a ruháit. Amit a rajongóktól kapott ezért, azt bizonyára nem vágta zsebre...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.