Kolosi Péter Tatár Csilla Ördög Nóra RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóra volt Tatár Csilla új műsorának első vendége, a sztáranyukának villámkérdésekre kellett felelnie, a válaszok között pedig voltak igen meglepőek.

Ördög Nóra Nánási Pál stúdiójában, gyakorlatilag második otthonában vezette körbe Tatár Csillát, közben pedig különböző, magánéletét firtató kérdésekre válaszolt. A műsor alatt szóba kerültek a rosszindulatú kommentek, a csalódások, az első szerelem és egykori munkaadója, az RTL Klub vezérigazgató-helyettese, Kolosi Péter is. Mint mondja, egy kellemetlen érzés járja át, ha róla hall: szorítást érez a mellkasában. Ezt követően Tatár Csilla másra terelte a szót, így ennél többet nem tudhattak meg a nézők.

Ördög Nóra összesen 13 évig dolgozott az RTL Klubnál, ahol végigjárta a ranglétrát, mire eljutott odáig, hogy ő vezesse a legnézettebb műsorokat. A TV2-höz 2014-ben igazolt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.