Lagzi Lajcsi lánya, Bogi milliókat kap a képeiért

Forrás: Origo/Marton Szilvia, Origo/Szabó Gábor -
Galambos Boglárka Lagzi Lajcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lagzi Lajcsi lánya mindig is szeretett festeni, nemrég pedig kiállítás is nyílt képeiből. Az alkotások igen sikeresek, hiszen Galambos Bogi három festményére millió körüli összegért licitálnak! 

Művészi pályán szeretné folytatni a tanulmányait Lagzi Lajcsi lánya, Galambos Bogi. A tehetséges fiatalt azonban nem a zene érdekli, inkább a színek és a vászon. Évek óta szeret festeni, nemrég kiállítás is nyílt a műveiből. A képek meglehetősen sikeresek, ugyanis három darabra közel egymillió forintért licitálnak.

Lagzi Lajcsi lányának kapósak a festményei Forrás: Origo/Marton Szilvia, Origo/Szabó Gábor

"Most hat képre érkeztek felajánlások. Három már el is kelt,

háromra pedig közel egymillió forintért licitálnak.

Reméljük, hogy a kiállítás után ez az összeg még nagyobbra emelkedik, és Bogi tehetségével egy nemes célt is szolgálhat"árulta el a Blikknek Lagzi Lajcsi. Bogi pedig arról mesélt, milyen képeket szeret készíteni. "Ötéves korom óta festek, és anyuék kezdettől fogva nagy becsben tartották a műveim. Évek óta járok szakkörbe, és igyekszem a legnagyobb mesterektől tanulni. Leginkább impresszionista stílusban festek, természetet, csendéletet, mostanában pedig már portrékat is. Festettem portrét apukámról is,

legutóbb pedig egyik kedves családi barátunkról, Berki Krisztiánról készítettem egy képet.

A címe A jég hátán is megél" – mondta Lagzi Lajcsi lánya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.