Hét új műsor lesz az RTL Klubon

Fotó: Hirling Bálint - Origo -
műsor RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinte minden témában találhatunk magazinműsorokat az RTL Klub kínálatában, főleg, ha elindulnak az újak. Összesen hét új produkciót láthatunk hamarosan a kereskedelmi csatornán, lesz főzős, de átalakítós műsor is.

Aki ebből nem tud választani, az semmiből. Összesen hét új műsort indít ugyanis az RTL Klub, mindenféle témában. Újraindul például március 26-án az Édes Otthon Molnár Andi vezetésével: segít azoknakt, akik jobbá szeretnék tenni az otthonukat, de az ismert személyek sem maradnak ki a műsorból. Beleshetünk az ő lakásukba is.

Wossala Rozina Fotó: Hirling Bálint - Origo

A Profi a konyhámban című produkció - melyet Hajdú Péter cége gyárt a csatornának - április 2-án indul, a műsorvezető pedig Wossala Rozina lesz. Sztárokhoz látogat el, hogy megnézze milyen alapanyagokból, mit készítenek. A végén persze megmutatja, hogy egy séf milyen ételt varázsolna ugyanabból. Az Őszinte ingatlanos április 8-án indul, melyben szakértők segítenek megtalálni az álomotthont az éppen költözőknek. Április 22-én a Randi Taxi startol, ezt az átalakító műsort Holdampf Linda stylist vezeti majd. Ezen a napon kezdődik a Bringasáv is, tele technikai tanácsokkal, történetekkel és hasznos tudnivalókkal a bringázásról ismert emberekkel és kerékpározókkal. A műsor házigazdája pedig nem lesz más, mint Sinya.

Vajda Pierre, Hagyjál főzni Forrás: RTL

Április 30-án Vajda Pierre vezetésével a Vendégséf című műsor kezdődik el: olyan családokhoz küldenek ki menő séfeket, akik nem igazán boldogulnak a konyhában. Május elején pedig Az év hotele című produkciót is választhatják a nézők Szorcsik Viki vezetésével. A belföldi, a címre nevező szálláshelyeket a műsorvezető családok segítségével végigjárja, és értékelik. Majd a nézői szavazatok alapján kiválasztják az adott hónap, illetve az év hotelét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.