Palvin Barbi és Galambos Bogi együtt pózol: Fotó!

fotó Glamour Woman of the Year Galambos Boglárka Palvin Barbi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez aztán a meglepetés! Közös fotón pózol a két fiatal szépség. 

A Glamour Women of the Year gálaestjén rengeteg híresség megjelent a mai magyar sztárvilágból. Nem csoda, hogy a tehetséges Galambos Boglárka, illetve a brutál szexi Palvin Barbi is tiszteletét tette a neves eseményen.

A két fiatal szépség egy közös fotót is készített, amin jól látszik a szépségük. Barbi egy rövid fehér csipkés ruhában díszelgett, Boglárka pedig egy szintén fehér, ám földig érő estélyit választott. A lányok láthatóan vidámak, jól érzik magukat a partin.

#glamur ❤️

Galambos Boglárka ® GBA (@gba.style) által megosztott bejegyzés,

Bogi a közösségi oldalára is feltöltötte a róluk készült képet, ami fél nap alatt már majdnem ezer kedvelést gyűjtött össze. A kommentelők nem győzik csodálni a lányokat. Annak ellenére jól mutatnak egymás mellett, hogy teljesen más tónusaik vannak. Többször kéne őket együtt látni.

Hoppá! Palvin Barbi platinaszőke lett

A gyönyörű modell ezúttal igen erős, rikító sminkben tündököl, de ami ennél is megdöbbentőbb, hogy szőke tincsekkel látható legújabb szelfijén. Fotó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.