Váratlan bejelentés: Stohl András otthagyja a Vígszínházat

Forrás: Origo -
Stohl András Vígszínház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hátat fordít a Vígszínház társulatának Stohl András. Lapinformációk szerint a színészt sok olyan feladattal keresték meg, amelyeket szívesen elvállalt volna, azonban társulati tagsága leszűkítette a lehetőségeit.

"András nagyon szeret a Vígszínházban dolgozni, fantasztikus szerepeket kapott, azonban egyre több feladattal keresték meg kívülről, más színházaktól, ezek a kihívások pedig érdekelték. Néha kifejezetten problémás volt az egyeztetés a Víggel, leginkább más színházak esetében okozott kellemetlenséget" – árulta el egy informátor a Blikknek.

Stohl András Forrás: Origo

"Magam sem tudom még pontosan, hogy fizetés nélküli szabadságra megyek, vagy szabadúszó leszek ettől az évtől. Nyáron egy olyan munkába vágok bele, amilyennel eddig még nem foglalkoztam, és ezt nem fogom tudni összeegyeztetni a színházzal. Még nem sikerült megegyeznem a színházzal, hogy társulati tagságom hogyan alakuljon a továbbiakban" – nyilatkozta a lapnak Stohl András.

A színész 2013-ban csatlakozott a Víg csapatához, jelenleg is öt darabban áll a Vígszínház színpadán, júniusig több mint harminc alkalommal láthatják majd ezekben a nézők. Hogy utána mi lesz, Stohl András szabadúszóként is megtartja-e ezeket a szerepeket, esetleg néha újabb bemutatók részese is lesz, nagyban függ attól, hogy Eszenyi Enikővel miben sikerül megegyezniük.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.