40 ember nézte végig egy lány megerőszakolását (18+)

Forrás: Thinkstock -
nemi erőszak erőszak csoportos erőszak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tömegesen erőszakoltak meg egy tinilányt, az esetről Facebook live video is készült. 40 ember nézte végig a tragikus esetet, de senki nem hívott segítséget.

A chicagoi rendőrség szerdán kereste fel azt a 6 embert, akik nyilvánosan megerőszakoltak egy 15 éves lányt. A fiatal eltűnését vasárnap jelentették be a szülei, de a hétfőn napvilágra kerülő videón az édesanya felismerte a lányát, és erről is értesítette a hatóságokat.

40 ember nézte végig egy lány megerőszakolását (képünk illusztráció) Forrás: Thinkstock

Állítólag

40-en követték az élő felvételt, de senki nem riasztotta a rendőrséget,

ami külön meghökkentő és bizarr. Az édesanya bejelentését követően a chicagoi rendőrfőkapitány, Eddie Johnson személyesen is részt vett az ügy felgöngyölítésében.

A lányt szerencsére megtalálták és kórházba szállították, az elkövetőkkel szemben pedig zajlik az eljárás. A rendőrség szóvívője a Twitteren közölt részleteket az üggyel kapcsolatban:

"A rendőrség jól halad a személyek azonosításával. A kihallgatások folyamatosan zajlanak, de a nevek még nem hivatalosak" - írta meg a CrimeFeed.

Beteges fajtalankodásra kényszerítettek egy nőt

Az elkövető szexuális aktusra kényszerítette a párját és a 9 éves fiát, a traumatikus eseményeket pedig videóra rögzítette. A videóval a férfinak tervei is voltak, pénzt akart vele keresni. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.