Muri Enikő reagált a kirúgására

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Muri Enikő Operettszínház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elküldték az Operettsíznházból Muri Enikőt. Állítólag azzal húzta ki a gyufát a főigazgatónál, Lőrinczy Györgynél, hogy a kérése ellenére elvállalta a TV2 Ázsia Expressz című realityműsorát. Az énekesnő most reagált a kirúgására. 

Enikő elmondta, nem számított arra, hogy döntésének ilyen súlyos következménye lesz.

"2013 januárjában kezdtem próbálni a Ghostot az Operettben, az volt az első szerepem. A mesterem, Kerényi Miklós Gábor, Kero nagyon sokat tanított a színészetről. A mai napig hasznosítom a tanácsait, és nagyon hálás vagyok az összes kollégámnak és az összes igazgatómnak mindenért. Köszönettel tartozom, igaz, nem számítottam erre" – reagált a Blikknek Enikő, aki már alig várja, hogy az Ázsia Expresszel útnak induljon. "Nagyon vonz Ázsia, a kultúra, a mentalistás, és mindig is érdekelt a buddhizmus is. El sem hiszem, hogy eljuthatok végre ezekbe az országokba, nem is beszélve arról, hogy én szeretem a versenyhelyzeteket, inspirálnak, motiválnak. Én nem bizonyítani akarok, hanem élni, megélni és élvezni az életet" - jelentette ki.

Muri Enikő Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.