35 évesen meghalt Mahler Brigitta kézilabdázó

Forrás: Thinkstock -
halál Mahler Brigitta kézilabda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nagyszerű kézilabda-játékos mindig győzni akart, nem ismert lehetetlent a játékban Mahler Brigitta, de sajnos a betegségét nem tudta legyőzni. 35 évesen feladta a küzdelmet.

Mahler Brigitta tehetséges kézilabdás volt, képességeire már általános iskolában felfigyeltek. Nem véletlen, hogy már 17 évesen NB I-es játékos volt a Békéscsabai NKSE csapatában. Később, 2000-ben kettős játékengedéllyel igazolt a Gyulai SE csapatába, majd 2004-ben a Kiskunhalas játékosa lett.

Elhunyt Mahler Brigitta - Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

Ez egy rövid kitérő volt a pályafutásában, még abban a bajnoki szezonban visszaigazolt. 2007-ben már tagja volt a Gyulai SE NB I B-s, ezüstérmet nyert csapatának. A 2008-as bajnoki évadban sikerült megismételniük az előző év sikerét, ehhez Brigi nagyszerű beállós játéka is hozzájárult. Később edzőként folytatta a pályafutását. Igazi sportember volt, nem ismert lehetetlent, vereséget. Mindig győzni akart, de a szervezetét megtámadó gyilkos korral nem bírt el. 2017. május 2-án 35 évesen feladta a küzdelmet - írja a Gyulai Hír.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.