időjárás-előrejelzés időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombat délutánig erősen felhős lesz az ég, és többfelé lesz zápor, zivatar (keleten néhol tartós eső is). Délutántól Ny, ÉNy felől csökken a felhőzet, de futó záporok még ekkor is várhatók.

Az ÉNy-i szél megerősödik, zivatarok környezetében viharossá fokozódik. 18 és 24 fok között alakul a hőmérséklet csúcsértéke.

Visszatér a napsütés Forrás: Dreamstime

Vasárnap: A többórás ragyogó napsütés mellett gomolyfelhők jelennek meg az égen, melyekből elsősorban a Duna-Tisza-közén és a nyugati határszélen fordul elő zápor, zivatar.

Kellemes meleg lesz, 20-25 fok valószínű.

Hétfő: Napos, gomolyfelhős időre van kilátás. Délután elszórtan számíthatunk záporokra, zivatarokra. A hőmérsékletben nem lesz változás, marad a 23 fok körüli maximum.

Kedd: Egy gyenge hidegfront hatására szórványosan alakul ki zápor, zivatar. Átmenetileg az ÉNy-i szél is megerősödik. 19 és 24 fok közötti értékeket mérhetünk.

Szerda: Sok napsütés várható, csak elvétve lehet egy-egy zápor, esetleg zivatar. 21 fok körül alakul a délutáni órák hőmérséklete - írja a Köpönyeg.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.