Veres Mónika keményen edz - Fotó!

Nika Veres Mónika énekesnő edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Veres Mónika, azaz Nika teljes erőbedobással állt neki a testedzésnek, és úgy tűnik, nagyon jól érzi magát: közösségi oldalán mutatott fotót a rajongóinak. 

Nika életében csupa örömhír történt az utóbbi időben: nemrég kiderült, hogy szerelme eljegyezte, ez pedig minden nő életében csodálatos esemény. Kicsivel később az énekesnő arról posztolt, ahogy menyasszonyi ruhát próbál, és meg kell hagyni: pompásan festett benne.

Most pedig arról láthattunk posztot, ahogy Nika a nyári szezonra készül: már két hónapja keményen edz, és elmondása szerint sokkal jobb a közérzete is, amióta rendszeresen mozog. Az örömhírt egy fotóval együtt tette közzé az Instagram-oldalán, aminek a követői is nagyon örültek.

Intim fotót posztolt Nika: Ilyet még sosem mutatott!

Csodaszép fotót tett közzé Instagram-oldalán Veres Mónika, Nika. A félmeztelen képpel pillanatok alatt felhívta magára mindenki figyelmét és tekintetét. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.