Élő adásban fogdosott meg egy nőt a riporter: Videó!

riporter élő adás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlen videó került napvilágra nemrég: élő adásban fogdosott meg egy nőt a riporter. 

Ben Brown, a BBC egyik riportere éppen egy komoly témában beszélgetett Norman Smithszel, a csatorna politikai elemzőjével, amikor nem várt esemény történt.

Egy járókelő nő sétált be a képbe, és próbált belekotyogni az interjúba, de Ben nem hagyta neki. Teljes hidegvérrel jobb kezével a nő felé nyúlt, és a mellénél megfogva arrébb tola. A szőke hajú hölgy ettől teljesen dühbe gurult, rávágott egyet a riporter vállára, majd angolosan tovább sétált.

Brown és Smith pedig úgy folytatták a beszélgetést, mintha mindennapos esemény lenne, hogy kotnyeleskedő járókelők melleit fogdossák a riporterek. Mint kiderült, Ben is érezte, hogy a tette magyarázatot követel, ezért a Twitteren közzé is tett egy posztot, melyben elárulta:

"A Bradforban bekövetkezett szerencsétlen esemény véletlen volt. Csak minél hamarabb el akartam távolítani a hölgyet a kamerák elől"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.