Gáspár Bea álmait meghiúsította Győzike botránya

depresszió Gáspár Győző NAV Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, Gáspár Győző élete összeomlott. Nagyon megviselte, hogy a NAV költségvetési csalás és sikkasztás miatt vizsgálódik ellene. A showman hasznavehetetlen, a család minden gondja Bea asszony nyakába szakadt. 

Gáspár Győző teljesen kivonta magát a forgalomból, antidepresszánsokon él - írja a Best magazin. A lapnak Bea asszony nyilatkozott aról, hogyan élnek most, hogy a férje bajba került. A rossz ráadásul nem jár egyedül, csőtörés miatt az egész házat ki kell festeniük. Győzi azonban ebben sem segít, teljesen hasznavehetetlen.

Nem könnyű most a Gápár család élete Forrás: Instagram/gasparbea


"Ez is a lehető legrosszabbkor jött. Festetni kellett, most takarítok. Győző teljesen kivonta magát a forgalomból, nagyon megtörte ez az egész, abszolut hasznavehetetlen. Antidepresszánsokon él. (...) A család terhe most az én vállamon van, néha az összeomlás határán vagyok, aztán persze mindig összeszedem magam. A barátaink is eltűntek, úgy érzem, a bajban magunk maradtunk. Régen bezzeg milyen jó volt, mikor mindenki meghívtunk ebédre, vacsorára, akkor persze jöttek" - mesélte a lapnak Bea asszony.

Férje botránya rombadöntötték azokat a terveket, amiket a Konyhafőnök VIP után dédelgetett. Bea nyerte meg a műsort, és szeretett volna saját lábára állni, végre nem csak Győzike feleségeként vállalkozásba kezdeni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.