Lemondta a tévés szereplését Korda György és Balázs Klári

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Korda György Balázs Klári Frizbi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A házaspár az utolsó pillanatban mondta le a Frizbi című műsorban való szereplést, de azt nem árulták el, hogy miért. 

Rengetegen aggódni és kombinálni kezdtek, mikor Balázs Klári rövidre vágatta a mindig dús loknijait, ráadásul látványosan sokat is fogyott. Többen is arra gyanakodtak, hogy betegség áll a dolog hátterében, de Klári végül tiszta vizet öntött a pohárba.

Ezért nem szerepelt a Frizbiben Balázs Klári és Korda Gyuri Fotó: Szabó Gábor - Origo

Ám most újabb furcsaság történt, ugyanis Kordáék az utolsó pillanatban mondták le a szerda esti Frizbi forgatást. Mivel ez a párra abszolút nem jellemző viselkedés, ismét mindenki gondolkodni kezdett, hogy mi lehet a döntés hátterében. Az énekesnő azonban utólag elárulta, hogy szerencsére makk egészséges, csupán valami intéznivaló jött közbe:

"Semmi bajom nincs, egész egyszerűen közbejött egy olyan teendő, ami miatt Gyurival kénytelenek voltunk lemondani a szereplésünket. Minden kedves jelenlévőtől elnézést kérek, az Esti Frizbi következő felvételén már ott leszek, és mindenkit kárpótolok a mostani esetért" - írta meg a Ripost.

Ezért mondta le a koncertjét Koós János

Mindenki nagyon megijedt, mert Koós János az utolsó pillanatban mondta le az egyik vidéki koncertjét. Aradszky Lászlónak kellett beugrania a helyére. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.