Vajna Timi tiszta erőből szurkolt a magyar focistáknak: Fotó!

Vajna Timi foci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Timi rengeteg fotót posztolt a tegnapi portugál - magyar focimeccsről. A híresség láthatóan jól érezte magát szurkolás közben. 

Vajna Timi annyi fotót töltött fel az Insta-storyjába, hogy még a gyengeelméjűeknek is egyértelmű legyen: ő bizony most kint van az arénában, és tiszta erőből szurkol. Közös fotót posztolt Hajdú Péterrel, de persze lerótta a tiszteletét Dzsudzsák Balázs és Ronaldo előtt is.

Így szurkolt Hajdú Péter és Vajna Timi Forrás: Instagram

Aztán végül kiderült, hogy Timi kit imád legjobban mind közül: tinilányokra jellemző rajongással csókolgatta Szalai Ádám plakátját. Vajon ehhez Andy mit szólt? Mert az biztos, hogy nem ez a viselkedés lenne a férjek álma.

Óriás puszit nyomott Ádám arcára Vajna Timi Forrás: Instagram

Szexi videót villantott magáról Vajna Timi

Fél nap alatt több, mint 4000 ember tekintette meg Vajna Timi új videóját, melyet az Instagram oldalán tett közzé. De vajon mire készül a sztár? Hiszen ilyen profi felvételt az ember csak úgy nem csináltat magáról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.