A színes posztok után, íme a színes kommentek

Forrás: Getty Images/2016 Getty Images/Carl Court -
színes komment Facebook
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lassan már Zuckerberg is kifogy az ötletekből. A színekkel való variálás ugyanis nem valami kreatív újítás. 

Annak ellenére, hogy a Facebook színei a kék és a fehér, az üzenőfalak egyre inkább úgy festenek, mintha csillámpónik járkálták volna össze a képernyőt. Először jöttek a színes posztok, melynek köszönhetően különféle hátterek közül válogatva oszthatjuk meg a világgal a véleményünket.

Ám ha ez még nem lenne elég, akkor hamarosan már kommentelhetünk is színes háttérrel. Az újítás először csak mobilon lesz elérhető, de jelenleg még csak néhány felhasználónak kínálja fel a rendszer a lehetőséget - írta TheNextWeb.

Így nézhet ki hamarosan a te üzenőfalad is Forrás: Facebook

Mindenki nyugodjon le, hamarosan neked is lehetnek színes-bubis üzeneteid a telefonodon.

II. Erzsébetnek mobilja és Facebook-oldala is van

Erzsébet királynőnek rengeteg feladata van, ezért nem gondoltuk volna, hogy még arra is marad ideje és kedve, hogy a 21. századi kütyükkel is lépést tartson. Sosem gondoltuk volna, hogy a brit királynő ennyire halad a korral. Leesett az állunk! Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.