Pregitzer Fruzsina Szomszédok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
30 éves lett a Szomszédok, ezért bulit rendeztek a színészek a harmadik X tiszteletére. 

Szeptember 3-án, a Gazdagréti és a Dombkerülő út dombjain rendezték meg a Szomszédok évfordulóját ünneplő party, ahol számos híresség tiszteletét tette. Többek között ellátogatott Pregitzer Fruzsina is, aki 1993-tól a sorozat utolsó napjáig a csapat tagja volt.

Ő játszotta Gábor és Juli szépségszalonjában a talpraesett fodrásznőt. A színésznő mellett olyan hírességek is megjelentek, mint Nemcsák Károly vagy Németh Kristóf. Ők hárman még közös szelfit is készítettek. Így nézett ki a két férfi között Fruzsina:

(...)"Mi, színészek, kibeszéltük a múltat nevetve és könnyesen is, megemlékezve az elhunyt barátainkról. Aztán felvonult a stáb, a "háttér, akik nélkül nincs előtér", nagy tapsolkat kaptunk, rengeteg mosolyt! Ültettük fát, osztozunk tortát... Ünnepeltük! Szeretetben, barátságban, megbecsülésben!" - írta a közösségi oldalán Kristóf.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.