Ufók hagytak nyomot egy magyar nő testén

Forrás: Thinkstock -
ufó földönkívüli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Philip Mantle, brit ufókutató mesélt egy olyan különleges esetről, amely itt, Magyarországon történt. 

Az eset 1992-ben történt, Mezőberényben. Egy 50 éves asszony a konyhájában egy tojáshoz hasonló alakot pillantott meg, ami ismeretlen, furcsa hangokat adott ki: csörgött és közben hullámozva mozgott. A tojásszerű alak tompa, feketés színű volt, de ezt kizárólag a nő látta. A szintén otthon tartózkodó férje semmit sem érzékelt.

A nő követte a titokzatos lényt, ami eltűnt, mikor belépett az egyik helyiségbe. Néhány nappal később a nő hangokra ébredt az ágyában, amely arra kérte, hogy emelje fel a karját. Ezt követően nagyon erős fájdalmat érzett a könyökében.

Majd egyszer csak egy kabinszerű tárgyban találta magát, ezután pedig elájult. Olyan volt az egész, mintha csak álmodta volna, kivéve azokat a pénzérme nagyságú foltokat, amelyek a hasán jelentek meg - írta meg a DailyMail.

UFO-babát szült egy anya: Sokkoló fotók (18+)

Ritka születési betegséggel (harlequin ichthyosis szindrómával) jött a világra hétfőn egy csecsemő Indiában. Az anyja, a négygyerekes Khalida Begum sokkot kapott a látványtól, először szoptatni sem volt hajlandó a kicsit. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.