Dalma szexuális életével viccelődött Babett, botrány a Feleségek Luxuskivitelben

Smaltig Dalma Köllő Babett Yvonne Dederick Vasvári Vivien Csősz Boglárka Polgár Tünde Feleségek luxuskivitelben veszekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az állatvédelem volt a téma a Feleségek luxuskivitelben című műsorban, amikor vita robbant ki. Polgár Tünde adott vacsorát a többi luxusfeleségnek, de a hangulat nem volt felhőtlen.

Polgár Tünde vacsorát adott a Feleségek luxuskivitelben című műsorban, ám a hölgyek tettek róla, hogy ne alakuljon felhőtlenül az este. Felmerült a gyanú, hogy a háziasszony cápát tett a menüre, pedig Csősz Boglára elkötelezetten védi ezeket az állatokat.

Ezen vita robbant ki, voltak olyan feleségek ugyanis, akik nem értettek egyet az állatvédelem bizonyos formáival. Már ekkor kissé forrott a hangulat, de Köllő Babett Smaltig Dalma szexuális életére tett egy megjegyzést, amelyet a kismama nem fogadott túl jól. Elmondta: legszívesebben barátnőjéhez vágta volna a poharat.

A veszekedés csak tetézte a már amúgyis fagyos hangulatot, amit az okozott, hogy Vivi, Bogi és Dalma elkéstek a vacsoráról. Ezek után pedig Vasvári Vivien annak is hangot adott, hogy szerinte valaki szellentett az asztalnál.

"Két lehetőség van: Vivi nem tud viselkedni vagy valamelyik kismama eleresztett egy galambot" - mondta a házigazda, Polgár Tünde.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.