Hajdú Péter Facebookon tálalt ki a pornóbotrányról

Fotó: Mudra László/Origo -
balázsék ATV pornó elbocsátás kirúgás Hajdú Péter botrány Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felröppent a hír, hogy Hajdú Pétert azért bocsátották el az ATV-től, mert pornóképeket küldött a munkahelyi belső chatre. A műsorvezető Balázsék reggeli műsorában megígérte, a nap folyamán előzményeket árul el az ügyről Facebook-oldalán. Ezt most meg is tette. 

Ahogy korábban megírtuk, felröppent a hír, hogy Hajdú Pétert azért rúghatták ki az ATV-től, mert pornóképeket küldött a céges chatre. A műsorvezető Sebestyén Balázsék reggeli műsorában azt mondta: valójában nem rúgták ki, ő mondott fel a csatornánál.

Azt is megígérte a műsorban, hogy a pornóbotránnyal kapcsolatban a mai napon még néhány előzményt elárul Facebook-oldalán. A rádióműsorban elmondottakon kívül túl sok újdonságot nem árult el, a véleményét azonban írásban is megerősítette. Azt is leszögezte, hogy az ominózus levelezésről a csatorna vezetősége és a tulajdonosok nem tudhattak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.