Eltemették a hajdúszoboszlói hármasikrek édesanyját

Forrás: Facebook/Tamás Fábián -
ikrek temetés anya Hajdúszoboszló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tegnap végső búcsút vettek a hajdúszoboszlói hármasikrek édesanyjától, rengetegen kísérték el utolsó útjára a fiatalon elhunyt anyát. Özvegye erősen tartja magát, tudja, hogy a három pici miatt nem omolhat össze, de a temetés számára nem hozott enyhülést: "Csak egyre rosszabb lesz" - mondta.

Az egész országot megrázta a hajdúszoboszlói tragédia: nem sokkal a szülés után meghalt a hármasikrek édesanyja. Mindenki összefogott, hogy segítsen az özvegyen maradt férfin, és a félárván maradt babákon. Összesen 45 millió forintot gyűjtöttek össze a család segítésére, a temetés költségeit pedig az önkormányzat vállalta át. Az özvegy, Tamás borzasztóan hálás mindenkinek az adományokért, de természetesen ez a lelküket most nem könnyíti meg. Szörnyű fájdalmat élnek át, amin a temetés sem segített.

Eltemették a hajdúszoboszlói hármasikrek édesanyját Forrás: Facebook/Tamás Fábián

"Sokan azt mondták, hogy a temetés után majd könnyebb lesz, de én ebből semmit sem érzek, csak egyre rosszabb" - mondta a Blikknek Tamás a temetés után, egyelőre nem tudja felfogni, hogy szerelme és gyermekei anyja tényleg távozott.

Már most a jövőre gondolok, amikor a gyerekek egyszer megkérdezik majd tőlem, hogy «hol van az én anyukám?»,

Volt, aki szerint nem gyászolok igazán, mert nem járok talpig feketében, de kaptam olyan ajánlatot is, hogy örökbe fogadnák a gyerekeket"

A hajdúszoboszlói hármasikrek édesapja szeretné megtudni, ki miatt halt meg a felesége

Három gyermek érkezett a hajdúszoboszlói családba, de az apa és a rokonok örömét beárnyékolta egy borzalmas veszteség: az édesanya belehalt a szülésbe. A férj a felelősöket keresi, mert hiszi, hogy valaki hibázott. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.