Liptai Claudia lesz a Story Gála háziasszonya

Forrás :Liptai Claudia/Instagram -
Liptai Claudia ruha Story Gála
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén február 10-én rendezik meg a 19. Story Ötcsillag- és Érték-díj Átadó Gálát, aminek a háziasszonya Liptai Claudia lesz, az oldalán pedig a a Story magazin főszerkesztője, Kolossváry Balázs áll majd.

Claudia tavaly díjat is nyert, de kisbabája miatt nem vett részt az ünneplésben: "Az utóbbi években sajnos az elfoglaltságaim és kötelezettségeim miatt kihagytam a gálákat. Pedig tavaly nagy öröm ért azzal, hogy az olvasók díjaztak, mégsem tudtam személyesen ott lenni, ugyanis a kisfiam, Marcika még túl pici volt ahhoz, hogy otthon hagyjam. De két dimenzióban, a köszönővideón keresztül jelen voltam" - mondta el Liptai, aki a mostani feladatra már nagyon készül és azt ígéri, a ruhája miatt minden szem rászegeződik majd. "Egyszerű, de a színét tekintve eléggé extra ruhám lesz" - nyilatkozta.

Forrás :Liptai Claudia/Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.