A Barátok közt Vili bácsija nem boldog attól, hogy szexjátékokat kell árulnia a sorozatban

szexjáték Barátok közt Vili bácsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt Vili bácsija, Várkonyi András nehezen emésztette meg, hogy szexjátékokat kell árulnia.

Várkonyi András a Borsnak adott interjújában arról is beszélt, hogy nem fogadta valami jól, amikor megtudta, hogy sorozatbeli partnerével, Bözsi nénivel szexjátékszereket fogank árulni az interneten.

Várkonyi András, azaz Vili bácsi nem örült, hogy a sorozatban szexjátékszereket kell árulnia Forrás: RTLKLUB

"Talán elmondhatom, hogy először nehezen barátkoztam meg az ötlettel, hogy Bözsi mama és Vili ezzel foglalkozzanak. De nekünk, színészeknek nem az a feladatunk, hogy alakítsuk a történetet, hanem, hogy eljátsszuk. Egyébként nagyon jó a stáb, minimálisan minden színész beleszólhat például a párbeszédekbe"- mondta a színész aki Bypass-műtétje után sem tud lassítani. "Világ életemben így dolgoztam, egy rohanás volt az életem, de én így vagyok programozva. A Bypass-műtétem után mondták az orvosok, hogy vegyek vissza, de nem tudok félig élni. Majd, ha nem lesz munkám, ráérek a karosszékben pihenni" - mesélte a lapnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.