Született feleségek hajléktalan Teri Hatcher
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
„Teri Hatcher hajléktalan és furgonban él" – állította a Star Magazin a színésznőről. A hír futótűzszerűen terjedt, így persze hamar kiderült, hogy egy szó sem igaz az egészből. Maga a színésznő cáfolta meg a híresztelést.

A Született feleségek sztárját mostanában nem látni egyetlen műsorban sem, a sajtóban is csak ritkán jelenik meg, ám a napokban róla közzétett hír mindent letarolt. A Star Magazin azt állította a színésznőről, hogy elfogyott az összes pénze, hajéktalan lett és a sajá furgonjában kénytelen élni. Erre aztán mindenki felkapta a fejét, de hamar kiderült, hogy egy szó sem igaz az egészből.

Teri Hatcher nem hajléktalan Forrás: AFP

Teri Hatcher egy beszélgetős műsorban cáfolta az állításokat és mindenkit megnyugtatott, ügyesen befektette a pénzét. Rejtély, hogy hogyan és miért találták ki ezt a történetet, amit mindössze egy fotóval támasztottak alá. A képen az látható, ahogy a színésznő kiszáll a furgonjából... Teri elmondta, az autó egyébként a munkaeszköze, ezzel járja az országot és készíti a riportokat a vlogjához - írja a People.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.