Németh Lajos szerint megszűnik a változékony időjárás

meleg Németh Lajos napsütés időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan unják már az utóbbi napok-hetek változékony időjárását, de legfőképpen a nyaralók. Németh Lajos meteorológus, most mindenkit megnyugtat: jön a jó idő. 

"Mától jön a fordulat" - nyilatkozta csütörtökön Német Lajos meteorológus a TV2-nek. Az utóbbi napok változékony időjárásának már nemcsak a nyaralók, hanem a gazdák sem örülnek.

"A jövő héten is a 30 fok közeli hőmérséklet lesz a jellemző és a még hosszabb távú előrejelzések szerint, amik július végéig szólnak, azt adják, hogy a frontátvonulásoknak vége. Csendesebb, nyugodtabb, igazi nyári idő várható, de nem hőség, nem kánikula, nem a 35 fok körüli hőmérséklet, hanem az ilyenkor megszokott 30 fokos hőmérséklet lesz a jellemző" - mondta Németh Lajos.

Hozzátette: sem a hétvégén, sem a jövő héten jelentős részében nem lesz eső, legfeljebb egy átfutó zápor a jövő hét közepén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.