Elhunyt Rick Genest, vagyis a Zombie Boy, akinek teljes teste tetoválva volt

Forrás: Instagram/Rick Genest -
halál öngyilkos öngyilkosság Rick Genest tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Otthonában találták holtan a Rick Genest nevű modell, aki extrém tetoválásai miatt vált ismertté: az egész teste tele volt varrva.

A modell és művész Rick Genest azzal vált ismertté, hogy a fejét csontvázzá tetováltatta, és az egész testét televarratta. A férfit a hírek szerint szerdán este montreali otthonában találták holtan. A halál okát nem nevezték meg, de valószínűleg öngyilkosságot követett el. Erre utal legalábbis Lady Gaga posztja, amelyben búcsút vesz a férfitól, aki a barátja volt.

Elhunyt Rick Genest Forrás: Instagram/Rick Genest

„Rick Genest barátom, vagyis a Zombie Boy öngyilkossága lesújtó. Többet kell dolgoznunk azért, hogy megváltoztassuk a kultúrát, és hogy a mentális egészség témakörét előtérbe helyezzük kitörölve azt a stigmát, hogy nem lehet róla beszélni. Ha szenvedsz, hívd fel a családodat vagy barátodat még ma. Meg kell mentenünk egymást" – írta Gaga.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.