Itt az ítélet: döntött az ügyészség Curtis ügyéről

Forrás: Instagram/curtis4ker -
ügyészség Majka SZIN Curtis Szeged feljelentés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majka nyilvános bejelentése után Curtis ügyében drogozás miatt tettek bejelentést - írja a Blikk.

Majka a SZIN-en jelentette be, hogy nem dolgozik együtt Curtisszel, mert a rapper drogozik, ami miatt veszélybe került a közös produkciójuk, munkatársaik megélhetése. A Blikk utánajárt, hogy mekkora bajba keverhette ezzel Majka egykori partnerét.

A Curtis ellen érkezett bejelentéssel nem foglalkozik az üögyészség Forrás: Instagram/curtis4ker

A Budapesti Rendőr-főkapitányságnál és a Fővárosi Főügyészségnél arról tájékoztatták a lapot, hogy sajtóhírek és internetes posztok alapján nem nyomoznak, de utaltak arra, hogy valaki feljelentést tett az ügyben. A sorozatos bejelentéseiről ismert Tényi István a szegedi ügyészégen feljelentést tett ismeretlen tettes ellen kábítószer-birtoklás miatt, ugyanis a magyar jogszabályok szerint a kábítószer birtoklása is tilos.

Az RTL Híradója úgy tudja, hogy Szegeden elbírálták Curtis ügyét: úgy döntöttek, hogy nem indítanak eljárást a rapper ellen, nem gyanítanak bűncselekényt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.