A hajókapitány szerint a férje ölte meg Natalie Wood színésznőt

Forrás: Screen Prod / Photononstop / AFP -
gyilkosság halál hajó Natalie Wood
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megoldódhat Natalie Wood színésznő halálnak rejtélye: egyre több jel utal arra, hogy a férje lökte ki őt a hajóból azon a bizonyos éjszakán.

A mai napig nem oldódott meg Natalie Wood színésznő 1981-es halálnak rejtélye. Mint ismeretes, az akkor 43 éves gyönyörű sztár férjével, Robert Wagnerrel, Christopher Walken rendezővel és a hajókapitánnyal, Dennis Davernnel együtt indult útnak hajóval Catalina szigete felé. A színésznő azonban eddig tisztázatlan okokból kiesett a hajóból, megfulladt és holttestét a jéghideg tengervízből emelték ki.

Sokáig balesetként könyvelték el az esetet, de most úgy tűnik, a gyanú a férjre terelődött, ő lökhette ki a hajóból feleségét.

Natalie Wood 43 éves korában hunyt el Forrás: Screen Prod / Photononstop / AFP

A hajókapitány egy dokumentumfilmben azt vallotta, szerinte Robert Wagner volt a tettes. Mindezt arra alapozza, hogy az ominózus napon a házaspár egész este veszekedett. Visszavonultak kabinjukba, ahol szintén folytatták a vitát.

Később visszajött és mondta, hogy bontsunk ki egy üveg bort. Nem is akarta, hogy a feleségét keressük" – idézi a férfi szavait a DailyMail.

A nő testén egyébként találtak zúzódásokat, de a férj eddig tagadta, hogy ő bántotta vagy lökte volna ki feleségét a hajóból.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.