2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke
Arnold Schwarzenegger Goldie Hawn temetés Antonio Banderas USA Andy Vajna Amerika Los Angeles Kurt Russell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Los Angelesben is végső nyugalomra helyezték Andy Vajna producert, filmügyi kormánybiztost. A szertartáson az özvegyen, Vajna Tímeán kívül számos hollywoodi híresség és Vajna volt felesége, Cecilia Mong is részt vett. 

A Westwood Village-i Memorial Park magántemetőben, Los Angelesben helyzeték végső nyugalomra Andy Vajna hamvait. A Blikk szerint már a kapun is csak a regisztrált meghívottak léphettek be. Olyan hírességek érkeztek, mint Goldie Hawn és élettársa, Kurt Russell, a beszédet pedig itt is Arnold Schwarzenegger mondta.

A lap szerint a ravatal helyszínére az özvegy, Vajna Tímea szállította a hamvakat, amelyeket Vajna szülei és 12 éve elhunyt fia, Justin mellé temettek.

Andy Vajnát Amerikában is végső nyugalomra helyezték Forrás: MTI/Balogh Zoltán

"A westwoodi sírnál is Arnold tartotta a fő beszédet, de az is szívbe markoló volt, ahogy a ravatalozóban Andy ausztráliai unokaöccse és tinédzserkori barátai emlékeztek rá" – mondta a Blikknek Leslie Mandoki, aki mindkét búcsúztatáson részt vett. A halotti tort a Beverly Hiltonban tartották, ahol exkluzív részleteket mutattak az Andy Vajna életéről készülő dokumentumfilmből.

A sírnál Mága Zoltán hegedült. A gyászolók közt volt a szintén Amerikában élő filmrendező, Gárdos Éva és Csupó Gábor, de ott volt Kálomista Gábor filmproducer is. Ám Antonio Banderas, Vajna jó barátja és Sylvester Stallone elfoglaltság miatt hiányzott a temetésről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.