2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Schmuck Andor és fiatal kedvese megszólaltak az eljegyzés után

boldogság eljegyzés párkapcsolat szerelem Schmuck Andor politikus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fiatal egyetemista lányba szeretett bele Schmuck Andor politikus. Most az eljegyzésükről szólnak a hírek. Elmondták, hogyan történt a nagy pillanat.

Rátalált a boldogság Schmuck Andor politikusra egy 22 éves egyetemista lány személyében. A 26 év korkülönbség miatt kapott a közvéleménytől hideget-meleget. A rosszindulatú kommentelőknek nemrégiben egy vicces képpel is visszavágott.

Schmuck Andor eljegyezte szerelmét Fotó: Szabó Gábor - Origo

Most már az eljegyzésükről szólnak a hírek. "Nagyon boldogok vagyunk, ahogy Eszter mondaná, három méterrel a föld fölött járunk. Mindketten értesítettük a családot az örömhírről, anyukám megkérdezte, hogy nem korai-e a dolog. Mondtam neki, hogy délután 4-re volt megbeszélve a randevú, nem este 7-re" – mesélte Schmuck Andor a Blikknek.

A menyasszonya nagyon meglepődött a lánykérésen. "De azonnal igent mondtam. Ez nem is kérdés, hiszen tudom, hogy Andorral összetartozunk" – mesélte a fiatal egyetemista.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.