2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Pécsi Ildikó leleplező könyvet adna ki Pártos Csillával való kapcsolatáról

leleplezés Pécsi Ildikó család könyv Pártos Csilla botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harmonikusan indult Pécsi Ildikó színésznő és menye, Pártos Csilla kapcsolata. Pécsi fia és Pártos már elváltak, a viszony pedig elmérgesedett. A Kossuth-díjas színésznő most egy leleplező könyvet írna a családi viszonyokról.

„Nem volt minden olyan meseszerű, ahogyan azt sokan képzelik. A volt menyem folyamatosan a nyomomban loholt, amikor a kisunokám a közelben volt. Nem tudtunk egy értelmes szót váltani anélkül, hogy ne figyelt volna minket” – mesélte a Ripostnak Pécsi Ildikó, akinek elmérgesedett a viszonya fia volt feleségével, Pártos Csillával. Pártos sokáig a Kossuth-díjas színésznő ingatlanában élt a válás után is fiával, Csabikával. A bírósági határozat értelmében azonban ki kellett költözniük onnan.

Pécsi Ildikó nem tud megbékélni a kialakult helyzettel Fotó: MTI/Zih Zsolt

Pécsi Ildikó úgy véli, Pártos nem tudta elviselni, hogy szoros a kapcsolata Csabikával. „Nem szerette, hogy kötődünk egymáshoz. Észre kellett volna vennem, mi történik” – folytatta a művésznő.

A jogi procedúra alatt az ő és férje egészsége is megromlott, de eldöntötte, hogy megosztja az emberekkel, milyen volt valójában a kapcsolatuk Pártossal. „Komolyan gondolkodom egy könyvön, amit meg kellene írni. A fejemben már összeállt, csak le kellene gépelni. Abszolút bebizonyítható, hogy mennyi hazugsággal vagyunk körülvéve” – fogalmazott Pécsi Ildikó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.