Már a múlté a duci Adele:az énekesnő vékonyabb, mint valaha! -Fotó

Forrás: AFP/Ben Stansall -
fogyás duci Dundika Adele átalakulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Adele az elmúlt években közel 30 kilótól szabadult meg. A gyönyörű énekesnő nyáron vált el kisfia apukájától, és magánéleti válsága ha lelkének nem is, testének mindenképp jót tett.

A Mirror információ szerint akárcsak Jennifer Aninston és Madonna, Adele is a pilatesezni kezdett, és a sporttal kiegészített életmódváltásnak köszönheti új külsejét.

Az erősítő és nyújtó gyakorlatokból álló mozgásforma szemmel láthatóan bejött Adelenek, hiszen megdöbbentően átalakuláson ment keresztül.Ha valaki az énekesnőt a 2010-ben megjelentRolling in the deep-es külsővel azonosítja, el kell hogy keserítsük:Adele azóta a felére fogyott!

Az idei év első fele magánélet terén nem tartogatott neki túl sok jót, férjével, Simon Koneckivel tönkrement a házasságuk, így feltételezhető, hogy lelki válsága is közrejátszott fogyásában.

A sztár legutóbb jó barátja, Drake születésnapi partiján vett részt. Az eseményről még ő maga is posztolt Instagramra az alábbi szöveggel:

"Régen sírtam, de most már csak izzadok".

A 31 éves sztár egy szexi, ejtett vállú, alakját kiemelő bársonyruhában bulizott, és úgy ragyogott, mint egy hollywoodi filmcsillag.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

••• Maybe she’s a movie star...... #adele #adeleoholic

adele♡ (@adeleoholic) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.