lelkiismeret-furdalás Nánási Pál család munka Ördög Nóra bűntudat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóra elárulta, bűntudata van amiatt, ha esetleg egy-egy estét nem tud a gyermekeivel tölteni.

Ördög Nóra a Borsnak adott interjút, amelyben arról is beszélt többek között, hogyan sikerül összeegyezetnie a munkát és a magánéletet. A TV2-s műsorok mellett egyéb teendői is vannak, különböző rendezvények háziasszonya, az egyik hipermarketlánc arca és emellett férjével még vlogolnak is. Elárulta, néha lelkiismeret-furdalása van, hogy nélkülöznie kell gyermekeit. Szerencsére azonban így is sok időt tudnak együtt tölteni.

A férjemmel, Nánási Pállal rengeteget dolgozunk együtt a YouTube-csatornánkon, aminek sokszor a gyermekeim is részei, ilyenkor is együtt tudunk lenni. Vannak pillanatok, amikor bűntudatot érzek, ha kimarad egy-két este a gyerekekkel a munka miatt, de ilyenkor mindig igyekszünk Palival ezt kompenzálni. A közelmúltban Disneylandbe vittük őket, most meg pénteken már nem mennek iskolába, bepakolunk és az ünnepek előtt eltűnünk pár napra wellnessezni, ami csak a miénk lesz."

Ördög Nóra Forrás: Polyak Attila

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.