Elhunyt dr. Keszthelyi Balázs, a Vasas korábbi Magyar Kupa-győztes vízilabdázója

Forrás: Shutterstock -
halál vízilabdázó dr. Keszthelyi Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
37 évesen elhunyt dr. Keszthelyi Balázs, a Vasas korábbi Magyar Kupa-győztes vízilabdázója.

A Vasas korábbi Magyar Kupa-győztes vízilabdázója, dr. Keszthelyi Balázs tragikusan fiatalon, 37 évesen hunyt el. A sportoló legutóbb az OB I/B-s Neptun VSC-ben játszott, civil életében pedig a jpgi pályán tevékenykedett.

37 évesen távozott az élők sorából dr. Keszthelyi Balázs Forrás: Shutterstock

"Mielőtt a civil életben, a jogi pályán helyezkedett el és ért el sikereket, az élvonalban is űzte szeretett sportágát, így a Vasasban is játszott. Tagja volt a 2004/05-ös szezonban szereplő csapatunknak, amely bajnoki ezüstérmet szerzett, emellett megnyerte a Magyar Kupát. Balázs az egyik egri mérkőzésen például kiválóan helyettesítette Steinmetz Ádámot a center pozícióban a visszaemlékezések szerint" - emlékezett meg egykori játékosáról a Vasas. "Megrendülve fogadtuk a szomorú hírt, és osztozunk a család gyászában. Nyugodj békében" - írták.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.