Villámcsapás érte az öltözőben a focistákat

Forrás: Shutterstock -
Balogh Zoltán focista villámcsapás villám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő esetről számolt be Balogh Zoltán, focista. A sportoló és társai testközelből éltek meg egy villámcsapást. 

A Győrság KSE edzőmeccset játszott Vámosszabadi csapatával, amikor a rendkívüli eset történt. Igaz, az időjárás már akkor sem volt felhőtlen, mikor pályára léptek, ám ekkora viharra senki sem számított.

Az első félidőt gond nélkül végig játszották, ám a második félidőben azonban muszáj volt szünetet tartani, ugyanis addigra már igen viharossá vált az idő. Balogh Zoltán, a Győrság KSE edzője végül úgy döntött, az a legbiztonságosabb, ha felfüggesztik a meccset.

Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

Ekkor már egyre sűrűbben villogott az ég, háromnegyed négykor mindenki az öltözőben volt. Négyen elkezdtünk tusolni, ekkor csapott be a villám. Azt sem tudtuk hirtelen, mi történt, áramütéshez hasonlót éreztem, zsibbadt a bokám, a többiek is, akik a víz alatt álltak, arra panaszkodtak, mintha megrázta volna őket az áram.

Három focistát - Balogh Zoltánt, Bejczi Tamást és Horváth Tibort kórházba szállítottak -, de szerencsére jól vannak - írta meg a kisalföld.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.