Visszavágyik a szülői házba a pátyi boncmester fia: "Túl sok a szép emlék"

boncmester pátyi boncmester emlék Páty
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A pátyi boncmester fia szeretne visszaköltözni a szülői házba. Az ingatlant a bank nemrégiben elárverezte, miután a családfő nem tudta fizetni a törlesztőt, ám a héten Ifj. R. Dénes vételi ajánlatot tesz - tudta meg a Bors.

A Pest megyei családi ház akkor került rekflektorfénybe, amikor kiderült, hogy egykori tulajdonosa emberi szövetmaradványokat őrzött a ház udvarán. A férfinek az lett volna a feladata, hogy a kórházakból származó mintákat megsemmisítésre szállítsa, de nem tudta kigazdálkodni a krematórium árát. Miután a férfi teljesen elszegényedett, házát elárverezték, és az ingatlant egy befektetésekkel foglalkozó cég vásárolta meg.

Visszavágyik a szülői házba a pátyi boncmester fia: "Túl sok a szép emlék" (Illusztráció) Forrás: Shutterstock

Túl sok a szép emlék! Még élt az édesanyám, aki összetartott bennünket. Fel sem merült bennünk, hogy évekkel később ilyen súlyos problémáink lehetnek

– mondta Dénes, aki már vételi ajánlatot is tett az ingatlanra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.