Másik csatornán tűnik fel a Retro Rádió két menesztett sztárja

Forrás: Manna Fm -
távozás Retro Rádió Manna FM változás Hidák Anita Hepi Endre
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hepi Endre és Hudák Anita távoztak a Retro Rádió reggeli műsorából, ugyanis Bochkor Gáborék vették át a helyüket. A két menesztett műsorvezető új csatornán lesz hallható.

Megújul a Manna Fm reggeli műsora, ahol a Retro Rádió két korábbi sztárja veszi át az irányítást.

Hudák Anita és Hepi Endre fogja szórakoztatni a reggeli idősávban a hallgatókat. A két műsorvezetőt Bochkor Gábor és Lovász László váltották a Retróban, így ők távozni kényszerültek. Sokáig azonban nem maradtak műsor nélkül, ugyanis hamarosan a Manna Fm sztárjai között tudhatjuk őket.

Hudák Anita és Hepi Endre Forrás: Manna Fm

A megújult reggeli műsor kiemeleten foglalkozik majd a fővárost érintő hírekkel, eseményekkel, valamint minden olyan témával, ami a vételkörzetben élők életére hatással van, de a világ érdekes történéseiről is beszámol majd.

"Örömmel mondtunk igent a Manna Fm felkérésére, azt gondolom, hogy nagyon sok hallgató szerette, amit eddig csináltunk, bízom benne, hogy sokan követnek bennünket erre a frekvenciára. Mindent el fogunk követni, hogy egy színvonalas, szórakoztató, tartalmas műsort csináljunk" - mondta Hepi Endre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.