Kiss Rami boldogabb már nem is lehetne: ez történt vele

Forrás: Instagram, Kiss Ramóna -
Lékai Máté karantén Kiss Ramóna koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lékai Máté válogatott kézilabdázó is karanténba került a koronavírus miatt. Miután a sportoló megtudta, hogy a kapusuk tesztje pozitív lett, hívta feleségét, hogy kisfiával együtt költözzön el otthonról...

Jó pár napra elválasztotta a Lékai-Kiss házaspárt a koronavírus, Máté ugyanis karanténba került. Rami nagyon nehezen viselte a különlétet, de végre örülhet, újra együtt lehet a család.

Kiss Ramóna Forrás: Instagram, Kiss Ramóna

"A spanyol kapusunk, Rodrigo Corrales pozitív tesztje után sebtében riadóztatni tudtam Ramit, aki gyorsan összecsomagolt, majd Noéval együtt átköltözött a szülei házába. Magamra maradtam, két hétig agglegényéletet éltem, de nem ez volt a baj, hanem az, hogy teljes tétlenségre voltam kárhoztatva, még egy fekvőtámaszt sem volt tanácsos lenyomni" - nyilatkozta az SzPress Hírszolgálatnak Lékai Máté.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.